Sustainable Society Event 2019


​Voorafgaand aan de lectorinstallatie van Wim Elving en Carina Wiekens vindt het Sustainable Society Event 2019 plaats. Hier presenteren we onze projecten en toekomstige ambities. Studenten van de Innovatiewerkplaats Energy Transition pitchen hun werk.

Over het evenement

Zo worden onder meer de nieuwe plannen voor ons project Bedrijfkracht gelanceerd, in het bijzijn van de gedeputeerden van de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Studenten van de Innovatiewerkplaats Energy Transition pitchen tijdens het Final Symposium hun werk. Voor meer dan 40 (internationale) 3e en 4e jaarsstudenten hét moment om hun onderzoeksbevindingen en projectresultaten te bespreken met opdrachtgevers, onderzoekers, beleidsmakers, studenten en docenten. Verder laten we de nieuwste digitale versie van onze WE-Energy Game zien. Ook zal er een tussenstand van het project 10.000 Duurzame Huishoudens worden gepresenteerd en lanceren we nieuwe projecten rondom energiearmoede. Studenten, docenten, overheid, bedrijven en burgers ontmoeten elkaar tijdens een interactieve marktplaats. Samen spreken zij over de vragen, problemen en mogelijke oplossingen voor het duurzaamheids- en energievraagstuk. Tenslotte is er een debat met overheid, bedrijfsleven en burgercollectieven over wat er op korte termijn nodig is om de energietransitie te versnellen.

Nieuwe initiatieven tot leven

Tijdens het event willen we niet alleen resultaten en plannen presenteren, maar ook graag samen met aanwezigen tot vraagarticulatie komen: Wat zijn de belangrijkste vragen waarop een antwoord gegeven moet worden om de duurzame samenleving een stapje dichterbij te brengen?

Op basis hiervan proberen we nieuwe initiatieven tot leven te brengen. Wij nodigen aanwezigen dan ook van harte uit om te komen met een vraag, een probleem of wellicht een concreet idee voor onderzoek dat wij kunnen uitvoeren.

Aanmelden voor het Sustainable Society Event

Aanmelden kan hier.

Meer informatie

Marloes Nieuwenhuis

T (050) 595 6408

E m.n.nieuwenhuis@pl.hanze.nl


Datum: 11/12/2018
Categorieën: Nieuws
Tags:


Deel dit bericht

Assign a menu in the Left Menu options.

© Copyright 2019 Lectoraat Communication, Behaviour and The Sustainable Society. All rights reserved.
Privacyverklaring