Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/sustainable/XM151PE1/htdocs/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Meedoen | Sustainable Transition Meedoen - Sustainable Transition

Meedoen

Het lectoraat Communication, Behaviour & The Sustainable Society draagt middels (praktijkgericht) onderzoek naar communicatie- en gedragsinterventies bij aan de totstandkoming van een duurzame samenleving.

Ons streven is om de duurzame samenleving een stap dichterbij te brengen. Wilt u ons hiermee helpen? Wilt u meer informatie of op de hoogte blijven van de vorderingen die we maken, neem dan vooral contact met ons op. We zijn altijd op zoek naar mensen en bedrijven die zich bij ons aan willen sluiten. Ook voor samenwerkingen staan we open!

Er zijn vele manieren om zelf een rol te spelen. Op onze kennispagina’s zijn we bezig met het creëren van overzichten van onze bevindingen. Hierop ziet u de goede voorbeelden die we tegenkomen en ideeën die we hebben. Deze tips kunnen toegepast worden in de eigen situatie. Hiernaast helpen we individuen, bedrijven en (overheids)instellingen graag om tot een optimale rolvervulling te komen. Neem contact met ons op om over een mogelijke rol van gedachten te wisselen.

Deel uw eigen idee!

Assign a menu in the Left Menu options.

© Copyright 2020 Lectoraat Communication, Behaviour and The Sustainable Society. All rights reserved.
Privacyverklaring