Sanne Nijboer


Sanne Nijboer is de vormgever binnen het lectoraat. Haar expertise ligt bij het ontwerpen en ontwikkelen van online middelen. Echter, ze draait haar hand ook niet om voor het maken van drukwerk. Bij diverse projecten speelt Sanne dan ook een rol. De website waar u nu naar kijkt, is bijvoorbeeld een van haar creaties. Daarnaast heeft ze een groot deel van het drukwerk ontwikkeld dat wordt gebruikt bij diverse acties.

In september 2017 is Sanne als stagiair gestart bij het lectoraat vanuit haar opleiding Interactive Media & Technologies, welke zij volgt op de Hanzehogeschool Groningen. Haar stageopdracht bestond uit het ontwikkelen van het online design van Bedrijfkracht en de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren van de bijbehorende website.

Sanne haar doel is om ooit een product of systeem te ontwikkelen dat een grote positieve verandering brengt in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan het versimpelen van bepaalde activiteiten, het verbeteren van veiligheid of een duurzame ontwikkeling.

Haar online portfolio is te vinden op www.sannenijboer.nl. Daarnaast kan meer werk worden bekeken op haar Behance-pagina.


Sanne Nijboer

Functie: Vormgever

Projecten:


Ik ben te bereiken op...

s.nijboer@pl.hanze.nl

Werkdagen: Geen vaste werkdagen

Assign a menu in the Left Menu options.

© Copyright 2019 Lectoraat Communication, Behaviour and The Sustainable Society. All rights reserved.
Privacyverklaring